What sign is this?

Question 1 (18 remain)


Correct Answer: Traffic is permitted on either side of an island or obstruction


Next Sign

What sign is this?

Question 2 (17 remain)


Correct Answer: Slippery conditions ahead when wet


Next Sign

What sign is this?

Question 3 (16 remain)


Correct Answer: Added lane ahead


Next Sign

What sign is this?

Question 4 (15 remain)


Correct Answer: Keep right of the obstruction


Next Sign

What sign is this?

Question 5 (14 remain)


Correct Answer: Two way traffic ahead


Next Sign

What sign is this?

Question 6 (13 remain)


Correct Answer: 4-way traffic ahead


Next Sign

What sign is this?

Question 7 (12 remain)


Correct Answer: You will encounter a railroad crossing when turning right ahead


Next Sign

What sign is this?

Question 8 (11 remain)


Correct Answer: Merging traffic from left


Next Sign

What sign is this?

Question 9 (10 remain)


Correct Answer: Roundabout ahead


Next Sign

What sign is this?

Question 10 (9 remain)


Correct Answer: Pavement ends ahead


Next Sign

What sign is this?

Question 11 (8 remain)


Correct Answer: Road curves to the right, then back to the left


Next Sign

What sign is this?

Question 12 (7 remain)


Correct Answer: Narrow bridge warning


Next Sign

What sign is this?

Question 13 (6 remain)


Correct Answer: Horse drawn vehicle crossing ahead


Next Sign

What sign is this?

Question 14 (5 remain)


Correct Answer: Warning sign for a hill ahead


Next Sign

What sign is this?

Question 15 (4 remain)


Correct Answer: Low clearance ahead


Next Sign

What sign is this?

Question 16 (3 remain)


Correct Answer: No u-turns, no left turns


Next Sign

What sign is this?

Question 17 (2 remain)


Correct Answer: A designated route for vehicles transporting hazardous materials


Next Sign

What sign is this?

Question 18 (1 remains)


Correct Answer: No parking


Next Sign

What sign is this?

Question 19 (Last one!)


Correct Answer: Right lane ends


Finished!

Take Another Quiz!

name that car

This was created by

Auto Insurance


Auto Insurance Blog, Articles, and Educational Resources.